Szállítási cím választása | Belépés | Regisztráció

3 darabnál
7890 FT/db

Élőflórás Étrendkiegészítő Ital
Emóció 7.84

  • 200 GARAI Pont
  • Ár: 7 990 Ft/darab
  • Tömeg: 1 Kg
  • Űrtartarlom: 1 Liter

Termék leírása:

A készítmény többféle jótékony hatású baktériumot, flavonoidot, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú, étrend-kiegészítő ital flavonoiddal.

A készítmény legfontosabb feladata az egyensúly helyreállítása és fenntartása, valamint segíti a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását. Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, az elektroszmog, a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért. Ha ezt a szervezetet gyengítjük, kiirtjuk fertőtlenítőszereinkkel, szennyezőanyagainkkal, környezetszennyezésünkkel, helytelen táplálkozással, akkor egyre több bajt okozunk az egész élő világnak, és közvetlenül önmagunknak is.

Az EM alapelve: sokkal könnyebb és értelmesebb létrehozni egy kedvező mikroflórát, mint a kedvezőtlent elpusztítani. Erre az alapelvre építve dolgozták ki az EMÓCIÓ 7.84 étrend-kiegészítő ital összetételét, hogy segítsen helyreállítani és megőrizni a szervezet egyensúlyát és a jó közérzetet.

Többféle jótékony hatású baktériumot, flavonoidot, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ez az erő, mely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat, úgy mint öregedés, betegségek kialakulása. Felhasználási terület: méregtelenítés, bél panaszok kezelése, antioxidánsok juttatása a szervezetbe, emésztés elősegítése.

Az EMÓCIÓ 7.84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro–, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

EMÓCIÓ 7.84 összetétele: cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, élőflóra. Élőflóra: Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis. Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum. Az EMÓCIÓ 7.84 immunerősítő ital 80-féle őskori mikroorganizmust tartalmaz. Csíraszám mennyisége: 3×10^5 (háromszor tíz az ötödiken)/30 ml. Flavonoid tartalma: 40 mg/30 ml.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Effektív mikoroorganizmusok (EM): Az EM egy olyan mikrobakeverék, amit körülbelül 20 éve fejlesztettek ki Japánban. Jóindulatú fotoszintetizáló baktériumokat, tejsavbaktériumokat, élesztőket tartalmaz nagy fajgazdagságban. Ezek a mikrobák képesek arra, hogy rothadás helyett erjedésnek indítsák a szerves anyagokat. Így mérgező anyagok, gázok helyett olyan bioaktív anyagok – vitaminok, antioxidánsok, aminosavak – termelődnek, melyek hasznosak a szervezet számára.

Csökkentik a savasodást, javítják az anyagcserét, összhangot teremtenek a szervezeten belül és nagyon kedvező mikroflórát alakítanak ki a bélben. Az effektív mikroorganizmusok és a hozzájuk adagolt természetes antioxidánsok, flavonoidok visszaállítják a szervezet egyensúlyát, kiszorítják a kórokozók jelentős részét, segítenek fenntartani a jó közérzetet. Néhány példa az EM kedvező hatásaiból: antibiotikummal összefüggésbe hozható hasmenés megelőzése és kezelése, akut hasmenés és az ún. „utazók hasmenése" megelőzése, olyan gyulladásos bélbetegségek, mint a Crohn vagy az irritábilis bélszindróma (IBD) előnyös irányba való befolyásolása, immunrendszer erősítése,hajszálerek erősítése, allergia kialakulásának esélyét csökkentik, segítenek kialakítani és megtartani a bélflóra egyensúlyát, rövidítik a béltartalom bélcsatornán való áthaladási idejét, ezáltal segíthetik a székrekedés kezelését, csökkenthetik a haspuffadást, csökkentik az ún. rossz, azaz LDL koleszterin szintet, anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Fogyasztása javasolt: Immunrendszer erősítésére: a bélrendszer teszi ki az immunrendszer 70 %-át!

Az EMÓCIÓ 7.84 elsősorban itt hat. -Tápanyag bevitelre: hasznos bélbaktériumokat (probiotikum), természetes antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Méregtelenítésre: gyorsabban kiürülnek a méreganyagok a testedből, a "jó" mikroorganizmusok kerülnek vezető szerepbe a bélrendszerben. Öregedési folyamatok késleltetésére: bőr fiatalítása, több energia a mindennapokra. Rossz bélműködés és emésztési problémák enyhítésére, helyrehozására természetes módon. Bél rák vagy bármilyen elváltozás kiegészítő kezelésére otthon (az orvos tudtával!). Jobb közérzet elérésére. Ajánlott adagolása: naponta 1-2 alkalommal 20-30 ml, mely fogyasztható önállóan, koncentrátum formájában vagy 2 dl folyadékkal hígítva. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget! Kúra szerűen 3-6 hétig fogyasszuk, majd ugyan ennyi szünet után 2x megismételjük. Illetve fogyasztható folyamatosan is. A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság. Mentes mindenféle vegyszertől, genetikailag módosított élőlényektől. Az EMÓCIÓ 7.84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert . Piros, lila és kék – a valódi gyümölcsök ereje Gyakran halljuk, hogy a piros, lila és kék színű gyümölcsök fogyasztása minden korosztály számára ajánlott, mivel ezek a színpompás kis termések, és különösképpen a héjuk az egészséges életmódban fontos szerepet töltenek be. Magas vitamin-, ásványi anyag- és rosttartalmuk mellett a gyümölcsök ún. fitonutrienseket, azaz nem tápanyag jellegű növényi vegyületeket is tartalmaznak, amelyek természetes – vagyis kémiailag nem módosított – formájukban képesek támogatni szervezetünk optimális működését.

A piros, kék és lila színű gyümölcsök flavonoid, antocianinid vegyületeket tartalmaznak, amelyek erőteljes antioxidánsok, kiemelt szerepük a szervezet öregedésének lassításában, a káros sugárzások hatásaitól való védekezésben, az érfalak áteresztő képességének csökkentésében, a vitaminok és ásványi anyagok jobb beépülésében és a vérrögképződés megakadályozásában van. Fenti leírás a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége „Táplálkozási Akadémia" című hivatalos hírlevél-sorozatában közzétett kutatási eredményeken alapul.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
 


Hasonló termékeink