Szállítási cím választása | Belépés | Regisztráció

Cégismertető

Garai Ferenc vagyok a GARAI PI-víz alapítója és a GARAI Italfutár Kft. ügyvezető társtulajdonosa.


A kezdetek: 2003-ban találkoztam először a Pi-vízzel, egy családtagom problémáján segített a rendszeres fogyasztása. Ekkor jött az ötlet, hogy érdemes lenne vele foglalkoznom. Szülőfalum lakói közül sokan – akiknek ezúton is köszönöm a bizalmat -, rábeszélésemre egy hónapig tesztelték az általam akkor még ingyenesen, kóstolóként számukra házhoz szállított Pi-vízet. A próbaidőszak letelte után szinte egybehangzóan közölték velem a jó hírt, hogy nagyon megszerették a termékemet és szívből, őszintén, bíztattak a vállalkozás folytatására. Ezzel a sok pozitív fogyasztói tapasztalattal elkezdődött, majd pedig folyamatossá vált a beruházás az akkor még újdonságként kezelt vállalkozásba. Mégegyszer köszönöm nekik a bizalmat, amivel megalapozták a jelenlegi és a jövőbeni lehetőségeinket. Feleségemmel mindketten az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás hívei vagyunk, igyekezünk egészségesen élni, sportolni, egészséges ételeket fogyasztani. A pi-víz ezért tökéletesen beleillik az életünkbe. Az egyre növekvő és elégedett vásárlóközönség a bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk. A tiszta víz nagy kincs. A minőséget pedig egy kiváló szolgáltatással kapcsoljuk össze, azaz házhoz szállítjuk a palackokat. Vásárlóinknak tehát nem kell bajlódni a súlyos kilók cipelésével. A házhoz szállításért pluszköltséget nem számítottunk fel.

A jelen: Az egyre nagyobb számú termékkínálatunk, valamint a fogyasztói igények változásai a házhozszállítási rendszerünk átalakítását tette szükségessé. Ezen új weboldal és egyben a webáruházunk indításával egyidejűleg, bevezetjük a több száz termékkel kibővített, az igényekhez folyamatosan igazodó, mindig bővülő és emiatt könnyedén elérhető, rendelési minimumot. Minden termékünk egy pontértéket kap, mely alapján a rendszer jelzi Önnek, hogy ingyenes-e már a kiszállítás, vagy mennyi pont szükséges még. A rendelésenként a minimumot el nem érő esetekben viszont rendszerünk automatikusan szállítási költséget fog felszámítani a megrendelt termékek összköltségéhez. Sajnos csak abban az esetben tudunk ingyenes házhoz szállítást vállalni, ha a megrendelt termékek mennyisége biztosítja számunkra a költségeink megtérülését, munkatársaink tisztességes jövedelmét és a minimálisan elvárható reális nyereségünket szállításonként. A folyamatosan bővülő és a vásárló közösség igényeit fokozottan figyelemmel kísérő termék választékunk, remélhetőleg egyre több partnerünk elégedettségét eredményezi.

A jövő: Szolgáltatási területünket a jövőben is bővíteni kívánjuk az igények figyelembevételével, és nem titkolt tervünk, egy országos jellegű szolgáltatói hálózat kiépítése. Terveinkben szerepel továbbá a visszaváltható termékek házhoz szállításával elérhető hulladékmentes kereskedelem, ezáltal egy tudatos fogyasztói társadalom kialakulásának előidézése. Ígérjük ezennel Önöknek, hogy a lépéseinkben, fejlesztéseinkben már most egyértelműen ebbe az irányba haladó vállalkozásunkkal, szinte egyedülállóan teremtjük meg a fenntartható és környezetünkre nem káros fogyasztói szokásokkal működő kereskedelmet.

Üdvözlettel: Garai Ferenc és a Csapata