Szállítási cím választása | Belépés | Regisztráció

Garancia

Minőségi garancia

Ha Ön a termékünk minőségében bármilyen változást észlel, kérjük, hagyja a palackban. Nagy segítségünkre szolgál, ha megjelöli (pl. egy kis szalagot köt rá) és a következő vásárlása alkalmával a webshopunkban kéri a termék garanciális cseréjét. Természetesen a jogosan kifogásolt terméket térítésmentesen cseréljük. Vevőszolgálatunk örömmel várja a termékeinkkel és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeit!
Csak ép és tiszta flakonokat cserélünk, ha tőlünk nem olyat kap, kérjük jelezze és ne vegye át!

Mennyiségi garancia

Mivel a szikvíz palackok töltése emberi kéz által történik, ezért a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy egy palackba kevesebb kerül az előírt mennyiségnél. Ha Ön ilyet tapasztal, kérjük jelezze Munkatársunknak és természetesen azonnal kicseréljük a terméket. Köszönjük Önnek, hogy az észrevételeivel segíti a munkánkat!

Határidő garancia

A webáruházunkban történő vásárláskor a rendszerünk felajánlja Önnek a szállítási módokat, illetve napokat. Ezeket a lehetőségeket tudjuk garantálni. Ezeken módosítani sajnos az ügyfélszogálatunk sem tud. Túraútvonalainkon továbbra is a meghatározott napokon és megszokott időben érkezünk. Az ünnepnapok miatt bekövetkezett szállítási változásokról Vásárlóink időben értesítést kapnak. Köszönjük, ha javaslataival segíti a munkánkat. Írjon nekünk!

Pénzvisszafizetési garancia

Cégünk garanciát vállal arra, hogy Garai Szikvíz, valamint a Garai Pi-víz betétdíjas palackokat minden esetben visszavásárolja a Vásárlóitól. (Ha nyáron Önnek és Családjának több palackra van szüksége ruházzon be bátran, a hidegebb idő beköszöntével amikor már feleslegessé válik, visszavásároljuk). Önnek nem kell mást tenni, mint megőrízni a göngyöleg vásárlásakor kapott nyugtát, illetve számlát. Ha Ön a termékünk minőségében bármilyen változást észlel, kérjük, hagyja a palackban. Nagy segítségünkre szolgál, ha megjelöli (pl. egy kis szalagot köt rá) és a következő vásárlás alkalmával a Munkatársunknak jelzi. Természetesen a kifogásolt termék vétalárát visszafizetjük, vagy kérésére térítésmentesen cseréljük. Vevőszolgálatunk örömmel várja a termékeinkkel és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeit!